стани дистрибутор!
Стани дистрибутор Купи онлайн!
Какво е SUPROTEC?
Къде и как се прилага SUPROTEC?
Как работи SUPROTEC?
Технология.Принцип на работа.
Eфект от обработката
Решете проблемите с двигателя сега!

ЗА НАС

Научно  производствена търговска компания ,,СУПРОТЕК,, успешно развива своята дейност от 2002 год. насам.Основните продукти на компанията се явяват иновационни ,добре доказали себе си противоизносни,антифрикционни,възстановителни триботехнически състави /добавки и смазки/.Компанията притежава съвременен научно-технически потенциал,който включва в себе си съвременна лаборатория,високотехнологични производствени мощности съответствуващи на европейския  стандарт ISO 9001,управлявани от високопрофесионални учени и инженери.В компанията работят около 120 човека без персонала извън Руската Федерация.Компанията разполага със собствен научен отдел съставен от доктори и кандидати по технически науки.Компанията активно сътрудничи с най-големите отраслеви Научно-изследователски институти и Вузове в Русия.

нашата технология

Основните продукти които произвежда компанията са иновационни Композиции- Смазочни,Антифрикционни,Противоизносни,Възстановителни доказали себе си в огромно количество автотехника и промишлени обекти.

Технологията ,,СУПРОТЕК,, позволява да се възстановят техническите характеристики и да се удължи ресурса /живота/ практически на всякакви възли и механизми /двигатели с вътрешно горене всякакви типове и размери,скоростни кутии,диференциали,хидравлични и пневматични системи,дизелови помпи,помпа дюза,компресори,генератори и много други/.

Основната особенност на технологията ,,СУПРОТЕК,, е че се прилага по време на работа без разглобяване на техниката или спиране на производствения процес.

Целта от прилагането на технологията ,,СУПРОТЕК,, е икономия на гориво,финанси,човешки и енергийни ресурси.

Дилърската мрежа на компанията обхваща цялата Руска федерация /повече от 200 дилъра/,страните от бившия съветски съюз /повече от 30 дилъра/,страните от близкия и средния изток  и повече от 40 държави от всички континенти включително САЩ,Канада,Австралия и др.

Ние предлагаме три направления за бизнес:

1.Потребителско направление: реализация на продукцията от собственици на авто и мото техника всякакви видове.

2.Корпоративно направление: реализация на продукцията,консултации и обучение на персонала на всякакви транспортни компании /леки -лекотоварни-тежкотоварни-автобуси-специална техника-кариерна-строителна техника/.

Промишлено направление което включва обработка със състави ,,ПРОМКОМПОЗИТ,,

всякакъв вид транспорт на предприятията

- помпи,компресори,редуктори,генератори

- всички видове промишлено оборудване

- железопътен транспорт и обекти на ЖП транспорт /релси и колела/

- машинен парк на предприятията

- двигатели,механизми и устройства на морски и речни съдове

- обекти на рудници,нефтодобив,нефтопреработка,металообработка,печатници.

- обекти на държавни и частни предприятия /ТЕЦОВЕ, ВК, ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТ, МЕТРО.

- ексклузивно и нестандартно оборудване.

:SUPROTEC: иновации за автомобили