стани дистрибутор!
Стани дистрибутор Купи онлайн!
Какво е SUPROTEC?
Къде и как се прилага SUPROTEC?
Как работи SUPROTEC?
Технология.Принцип на работа.
Eфект от обработката
Решете проблемите с двигателя сега!

"СУПРОТЕК" АКТИВ ДИЗЕЛ ПЛЮС

ИНФОРМАЦИЯ

Триботехническия състав е предназначен за обработка на  ДИЗЕЛОВИ двигатели на леки и лекотоварни автомобили в процес на щатна експлоатация  с пробег НАД 50 000 км..

Етапи на обработка

Обем на маслена система

От 2 до 7 литра

От 7 до 10 литра

Етап 1

1 флакон

2 флакона

Етап 2

1 флакон

2 флакона

Етап 3

1 флакон

2 флакона

Схема на обработка по етапи

1+1+1

2+2+2

 

Предупреждение: Безвреден ако се прилага правилно.

First aid:

  • In case of a contact with skin remove the material wash out with warm water, and then wash again with soap.
  • In case of contact with eyes wash out eyes with large amount of water.
  • In case of swallowing consult a doctor

ИНСТРУКЦИЯ ЗА ОБРАБОТКА

Ред на използване:
1 етап:
Залива се   ТС „СУПРОТЕК – АКТИВ плюс“ в работното масло (количеството виж в таблицата); 500 до 1000 км преди смяна на маслото. Пробег до щатната смяна на маслото.

Препоръки  (след 1 етап):
Смяна на масло;
Смяна на маслен и въздушен филтър (ТО);

2 етап:
Залива се   ТС “СУПРОТЕК – АКТИВ плюс“ в работното масло (количеството виж в таблицата); Пробег до щатната смяна на маслото.

3 етап:
Залива се   ТС „СУПРОТЕК – АКТИВ плюс“ в работното масло (количеството виж в таблицата); Пробег до щатната смяна на маслото.

Забележка: Съвместим и ефективен след  използването на  ТС СУПРОТЕК „Универсал“. В този  случай се препоръчва двукратна обработка.  (2 етапа -  количеството  виж в таблицата).

-    Преди изливането на добавката  ТС „СУПРОТЕК – АКТИВ плюс„ се убедете, че на дъното на флакона има утайка, интензивно разклатете флакона до пълното 100% - разтваряне на утайката  (това е активния работен компонент на препарата).
-    Излейте флакона  ТС „СУПРОТЕК – АКТИВ плюс“ в маслозаливната гърловина на топъл двигател.
-    Веднага след изливането на флакона ТС “СУПРОТЕК – АКТИВ плюс“ двигателя трябва да работи на място 5 минути и след това да се кара не по-малко от  20 минути в обичаен режим или да работи само на място 15 до 20 минути.
-    При пробег повече от  80 000 км се препоръчва по време на първия етап да се използува  Дълговременна промивка  "SUPROTEC MOTOR FLUSH"  - 200 км преди смяна на маслото.
-    Не се препоръчва да се използва при механични повреди на детайли и възли.
-    ТС „СУПРОТЕК – АКТИВ плюс„ е съвместим с всякакви типове моторни масла и не променя техните свойства. Маслото се ползва от препарата като носител за да достигне зоните на триене.
-    За обезпечаване на постоянното ниво на защита на двигателя се препоръчва използването на  ТС СУПРОТЕК „РЕГУЛЯР“ един път на  40 000 – 50 000 км. След обработката с ТС „СУПРОТЕК – АКТИВ плюс“.
-    За достигане на пълна степен на защита на Вашия автомобил се препоръчва обработката на всички възли и механизми на трансмисията, хидравликата и ходовата част.

ефект от използването

Ефект от използването на „СУПРОТЕК-АКТИВ + (дизел)“
-    Почистване на триещите се повърхности от нагари, лакове, окиси през първия етап на обработката, в това число освобождаване на спечени сегменти и възстановяване на тяхната подвижност. 
-    Повишение и стабилизация  на „компресията“ в цилиндрите на  ДВГ (за сметка на образувания нов слой и уплътняване на хлабините-бутало-цилиндър).
-    Възстановяване на налягането в маслената система  до номиналното.
-    Увеличение ресурса (живота) на ДВГ  2 – 2.5 пъти (за сметка намаляване интензивноста на износване на детайлите).
-    Намаляване разхода на масло (ако двигателя гори масло го намаля от 3.5 пъти и повече за сметка на увеличаване на газовата плътност в буталните канавки).
-    Повишаване ефективната  мощност на ДВГ (за сметка подобреното качество на изгаряне на горивото, намаляване загубите от пробив на работен газ в картера и намаляване загубите от триене).
-    Максимална  защита на двигателя от износване, натоварване, прегряване и по време на „студения старт“.
-    Облекчено „палене“ на двигателя при ниски температури.
-    Не влошава експлоатационните характеристики на гумените изделия.
-    Намалява разхода на гориво на ДВГ от 8 до 12% (за сметка на възстановяването на компресията се подобрява качеството на изгаряне на горивото).
-    Намаляване на шумове и вибрации в ДВГ на 5 - 10 дБ (за сметка на изравняване на работния процес по цилиндрите и смазването (намокрянето) с по дебел слой масло при движение на буталата).
-    Намаляване  вредните емисии при отработените газове на  ДВГ по отношение на СО и СН до 50% (за сметка повишеното качество на изгаряне на горивото).
-    Възможност за недълговременна работа в условията на маслен глад (без масло).
-    Възстановяване на функционалните свойства на хидравлични повдигачи.
-    Съществено намалява шума на дизеловия двигател.
:SUPROTEC: иновации за автомобили