стани дистрибутор!
Стани дистрибутор Купи онлайн!
Какво е SUPROTEC?
Къде и как се прилага SUPROTEC?
Как работи SUPROTEC?
Технология.Принцип на работа.
Eфект от обработката
Решете проблемите с двигателя сега!

"СУПРОТЕК" АКТИВ БЕЗНИН ПЛЮС

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ИНФОРМАЦИЯ

Триботехническия състав е предназначен за обработка на БЕНЗИНОВИ И ГАЗОВИ двигатели (в т.ч с алусилови и никосилови покрития) на леки и лекотоварни автомобили в процес на щатна експлоатация с пробе НАД 50 000 км.

Етапи на обработка

Обем на маслена система

От 2 до 5 литра

От 5 до 10 литра

Етап 1

1 флакон

2 флакона

Етап 2

1 флакон

2 флакона

Етап 3

1 флакон

2 флакона

Схема на обабработка по етапи

1 + 1 + 1

2 + 2 + 2

 

Предупреждение:  Безвредно ако се използва правилно.

Първа помощ:

  • В случай на контакт с кожата премахнете материала изплакнете с топла вода, а след това измийте отново със сапун.
  • В случай на контакт с очите Измийте очите с голямо количество вода.
  • При поглъщане се консултирайте с лекар

 

инструкция за обработка

 

Ред на използване:

1 етап: 
Залива се ТС "СУПРОТЕК - АКТИВ плюс" в работното масло (количеството виж в таблицата); 500 до 1000 км преди смяна на маслото. Пробег до щатната смяна на маслото.

Препоръки (след 1 етап): 
Смяна на масло; 
Смяна на маслен и въздушен филтър (ТО);

2 етап: 
Залива се ТС "СУПРОТЕК - АКТИВ плюс" в работното масло (количеството виж в таблицата); Пробег до щатната смяна на маслото.

3 етап: 
Залива се ТС "СУПРОТЕК - АКТИВ плюс" в работното масло (количеството виж в таблицата); Пробег до щатната смяна на маслото.

Забележка : Съвместим и ефективен след използването на ТС СУПРОТЕК "Универсал". В този случай се препоръчва двукратна обработка. (2 етапа - количеството виж в таблицата).

- Преди изливането на добавката ТС "СУПРОТЕК - АКТИВ плюс" се убедете, че на дъното на флакона има утайка, интензивно разклатете флакона до пълното 100% - разтваряне на утайката (това е активния работен компонент на препарата).
- Излейте флакона ТС "СУПРОТЕК - АКТИВ плюс" в маслозаливната гърловина на топъл двигател.
- Веднага след изливането на флакона ТС "СУПРОТЕК - АКТИВ плюс" двигателя трябва да работи на място 5 минути и след това да се кара не по-малко от 20 минути в обичаен режим или да работи само на място 15 до 20 минути.
- При пробег повече от 80 000 км се препоръчва по време на първия етап да се използва Дълговременна промивка "SUPROTEC МОТОР ЗА ПРОМИВАНЕ НА" - 200 км преди смяна на маслото
- Не се препоръчва да се използува при механични повреди на детайли и възли .
- ТС "СУПРОТЕК - АКТИВ плюс" е съвместим с всички типове моторни масла и не променя техните свойства . Маслото се ползва от препарата като носител за да достигне зоните на триене .
- За обезпечаване на постоянното ниво на защита на двигателя се препоръчва използването на ТС СУПРОТЕК "РЕГУЛЯР" един път на 40 000 - 50 000 км. След обработката със ТС "СУПРОТЕК - АКТИВ плюс".
- За достигане на пълна степен на защита на Вашия автомобил се препоръчва обработката на всички възли и механизми на трансмисията , хидравликата и ходовата част.

 

ефект от използването

  

- Почистване на триещите се повърхности от нагари, лакове, окиси през първия етап на обработката, в това число освобождаване на спечени сегменти и възстановяване на тяхната подвижност
- Повишение и стабилизация на "компресията" в цилиндрите на ДВГ (за сметка на образувания нов слой и уплътняване на хлабините -бутало-цилиндър).
- Възстановяване на налягането в маслената система до номиналното.
- Увеличение ресурса (живота) на ДВГ 2 - 2.5 пъти (за сметка намаляване интензивноста на износване на детайлите).
- Намаляване разхода на масло (ако двигателя гори масло го намаля от 3,5 пъти и повече за сметка на увеличаване на газовата плътност в буталните канавки ).
- Повишаване ефективната мощност на ДВГ (за сметка подобреното качество на изгаряне на горивото, намаляване загубите от пробив на работен газ в картера и намаляване загубите от триене ).
- Максимална защита на двигателя от износване, натоварване, прегряване и по време на "студения старт".
- Облекчено "палене" на двигателя при ниски температури.
- Не влошава експлоатационните характеристики на гумените изделия.
- Намалява разхода на гориво на ДВГ от 8 до 12% (за сметка на възстановяването на компресията се подобрява качеството на изгаряне на горивото ).
- Намаляване на шумове и вибрации в ДВГ на 5-10 дБ (за сметка на изравняване на работния процес по цилиндрите и смазването (намокрянето) с по-дебел слой масло при движение на буталата).
- Намаляване вредните емисии при отработените газове на ДВГ по отношение на СО и СН до 50% (за сметка повишеното качество на изгаряне на горивото).
- Възможност за недълговременна работа в условията на маслен глад (без масло).
- Възстановяване на функционалните свойства на хидравлични повдигачи.
 
:SUPROTEC: иновации за автомобили