Become a dealer!
Стани дистрибутор Купи онлайн!
Какво е SUPROTEC?
Къде да приложите Супротек?
Как работи SUPROTEC?
Технология. Принцип на действие.
Eфект от обработката
Решете проблемите с Вашия двигател сега!
апр 14, 2016

«Супротек» започва състезание

«Suprotec Racing» - новия проект на компанията «Супротек».Създадената преди петнадесет години в Санкт Петербург, научно-производствената  компания е решила да създаде собствен спортен автомобилен отбор и построи уникален офроуд болид.Негов прототип става един от най удачните образци руско производство «Нива 4х4» версия «Пикап». «Тази кола е заслужила доверието на милиони автомобилисти, - убеден е генералния  директор на компанията  «Супротек» Сергей Зеленьков, - и тази кола ще побеждава!»

За да се  намери  такъв автомобил неотдавна свален от производство ,се оказа не така просто.За това топ-менеджерите на  «Супротек» заедно с автомобилния състезател на   «Suprotec Racing» -Александър  Потапов отидоха в Тольятти,купиха 2 автомобила и ги закараха в Ульяновск и…,разглобиха ги до последната гайка. Защо?Отговора на този и много други въпроси ще намерите в това видео.Това е първата серия от дневника на «Suprotec Racing».Неговите автори обещават подробно да разсказват на нас ярка,динамична и не скучна история.Ще станем свидетели на раждането на нов автомобил,нов отбор и разбира се спортни състезания.

Но «Suprotec Racing» за компанията  «Супротек» - това не е само спортна история.Това е научно-практически експеримент, безжалостен  «тест-драйв» за всички продукти на компанията в екстремни условия за автомобила и пилота.«Нас често са ни питали защо «Супротек» не произвежда продукти за автомобилния спорт, - казва търговския директор на  компанията  Кирилл Киселев, - сега «Супротек» сам отива в автомобилния спорт».

Вече след няколко месеца , 9 юли 2016 г, направената  «Нива» «Suprotec Racing» ще излезе на старта за първия изнурителен пробег по Евразия. Това ще бъде «Трудния път» от Москва до Пекин.Така че гледайте канала «Suprotec Racing»,видеоклиповете и какво се случва!